Home Epilare Definitiva Bronzare Organica Contact

Firele de par tratate cu succes nu mai cresc niciodata

Firele de par tratate cu succes nu mai cresc niciodata
Firele de par tratate cu succes nu mai cresc niciodata

Epilarea este definitiva in sensul ca firele de par tratate cu succes nu mai cresc niciodata. Nu toti foliculii pilosi sunt activi la un anumit moment, deci nu trebuie sa ne asteptam ca epilarea sa inlature toate firele de par la un singur tratament.Putem vorbi de o reducere procentuala definitiva. La fiecare tratament se distrug 10-30% din firele de par dintr-o anumita zona.
Nu toate firele de par sunt in faza de crestere activa, si deci nu pot fi inactivate. (Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen) dar nu poate fi distrus decit in anagen, care este faza de crestere activa). De asemenea, epilarea are un anumit randament – in functie de calitatea aparatului folosit, de priceperea operatorului, dar si de cel care se trateaza.
Firele de par odata distruse, inactivate, nu mai cresc, dar in zona tratata vor mai apare alte fire de par, cele care au fost inactive in momentul tratamentului. Pentru a le trata si pe acestea este nevoie de sedinte suplimentare. In general o zona se trateaza de mai multe ori pina cind clientul/clienta este multumit/a de rezultat. De asemeni trebuie tinut cont ca in timp, pe masura ce inaintam in virsta, apar uneori noi foliculi pilosi, datorita unor subtile schimbari hormonale. Acestea se pot trata ulterior, in functie de densitate.
Convertor valutar